DEPILACIÓ

L'eliminació del pèl s'ha convertit en una necessitat, per això al nostre centre t'oferim la més alta qualitat en aquest servei.

Tres sistemes de depilació adaptats a la necessitat i demanda de cadascú, oferint tractaments de depilació tant masculina com femenina.

Fotodepilació

Fotodepilació IPL Fotodepilació IPL

Treballem amb les millors marques nacionals per oferir un sistema de depilació amb llum polsada (IPL) dels millors del mercat, amb més d'un 90% de pacients molt satisfets després del tractament.

La tecnologia IPL és còmoda, ràpida, indolora i cuida la pell. Basa el seu principi d'actuació en el color del pèl i selecciona la longitud d'ona més adequada segons la profunditat del fol·licle per aconseguir així una eficàcia radical en la seva eliminació. Aconseguirem eliminar permanentment el pèl de qualsevol zona del cos i podrem oblidar-nos de la constància que cal tenir amb els altres mètodes.

Al nostre centre comptem amb l'experiència i la professionalitat d'aquest mètode des de fa més de 12 anys. Els nostres clients avalen la seva eficàcia espectacular.

Més del 90% dels clients han quedat satisfets / molt satisfets després del tractament amb la nostra tecnologia IPL.

Cera Calenta amb Azulè

Depilació amb Cera Calenta Depilació amb Cera Calenta

Un mètode de depilació que utilitza un compost basat en cera d'abelles enriquida amb azulè, el qual ens assegurarà resultats perfectes en pells sensibles gràcies a les propietats calmants d'aquest hidrocarbur extret de les flors de camamilla.

La fundició del compost a baixa temperatura permet arrancar el pèl suaument i extreure'l des de l'arrel, per obtenir així una llarga durabilitat de fins a tres/quatre setmanes abans de que comenci a tornar a sortir.

La pell queda fina, sense irritacions ni l'aspror que pot provocar l'afeitat. Remarcar també que la constància en aquest mètode permetrà observar l'eliminació i debilitament progressiu del pèl.

Cera Tèbia de Resines

Depilació amb Resines Depilació amb Resines

Un mètode de depilació en el que utilitzarem una barreja de resines de pi, cera natural, cera d'abella i mel. Una depilació molt tèbia sense sensació d'escalfor, indicada per cames amb congestió circulatòria o varius, així com també per intolerància a l'escalfor.

Un tractament ràpid i eficaç que extreu el pèl des de l'arrel, aconseguint així una bona durabilitat. Gràcies a les propietats de les resines la pell queda suau, hidratada i sense irritacions. A més, els ingredients ens aporten vitamines i ajuden a eliminar les cèl·lules mortes de la pell, assegurant que no quedin porus bloquejats després de la sessió.


Gaudeix d'una pell sense pèl espectacular

Vols més informació?

Contacta'ns