LA NOSTRA METODOLOGIA

Des de fa més de 30 anys, a Centre d'Estètica Carina Closa tenim com a objectiu el cuidar de la teva bellesa i salut.

Coneixem el potencial del mar, i per això sóm especialistes en cosmètica marina i oferim una àmplia gamma de productes i tractaments professionals facials i corporals que ens aportaran tot el que el cos necessita.

Beneficis per a la Pell Crema Algues Blaves

L'oceà, la ciència i la bellesa són el nostre emblema.
Uns tractaments sempre en benefici de la salut, naturals, fiables i amb una alta eficàcia.

LA COSMÈTICA MARINA

Les investigacions en biotecnologia marina al llarg dels anys han permès el desenvolupament d'una cosmètica puntera, natural i eficaç basada en les algues i plantes marines.

Treballem amb les millors marques de la Bretanya Francesa, pioneres en recerca científica i innovadores, per tal d'oferir-te els millors productes i tractaments per al teu cos.

Reproduir Video

INNOVACIÓ CIENTÍFICA

La investigació és un factor clau a l'hora d'oferir a la pell tots els beneficis que ofereix el mar amb productes que combinen efectivitat i plaer d'ús. Per crear la cosmètica del demà: natural, efectiva i ecològica.

Laboratori Laboratori

ELS NOSTRES TRACTAMENTS

Gràcies a les innovacions en biotecnologia marina, aconseguirem aportar a l'organisme el millor del mar: minerals, oligoelements, vitamines i proteines.

Tractaments basats en tècniques manuals específiques i els millors ingredients per aconseguir uns resultats únics i espectaculars.