Tractaments Corporals

Benestar

Destí Zanzibar

Relaxa't i Nodreix la pell amb l'essència de l'oli de coco

Destí Zanzibar Destí Zanzibar

Submergeix-te en un benestar profund i nodreix la pell amb una escapada de somni a un arxipèlag del paradís de Tanzània.

El coco, amb propietats nutritives per a la pell i ric en seleni i magnesi, serà el protagonista de l'escapada. El seu deliciós perfum ens relaxa el cos i la ment, un protocol de divinitat exòtica que ens transportarà cap a les aigües clares i distants de l'oceà Índic. Una exfoliació i una massatge per relaxar el cos i evadir la ment.

 • Aconsegueix una relaxació profunda
 • amb un viatge cap a les terres llunyanes de Tanzània.
 • Nodreix la pell, relaxa el cos i evadeix la ment.

Destí Costa Esmeralda

Massatge Relaxant amb Pedres Calentes i Te Verd

Destí Costa Esmeralda Destí Costa Esmeralda

Embarca't en un viatge de color blau turquesa cap a les terres llunyanes de la Xina. Deixa't sorprendre pel Tui Na, una tècnica ancestral de massatge xinès que ens aportarà una calma profunda i benestar interior.

Un massatge amb bàlsam de te verd orgànic desintoxicant i pedres calentes de granit rosa que faràn d'aquest tractament un ritual de benestar inolvidable que ens transportarà cap a una relaxació profunda.

 • Relaxació profunda amb Tui Na i Te Verd
 • amb els beneficis afegits del te, que ens aportarà rejoveniment i una disminució d'estries.

Destí Bora Bora

Massatge Benestar amb safrà d'oceania

Destí Bora Bora Destí Bora Bora

Una escapada oceànica, un viatge a l'illa Bora Bora de la Polinèsia Francesa: un dels llocs més espectaculars del món per les seves barreres de corall, la seva riquesa marina i les seves aigües color turquesa. Una pausa sensorial a l'ombra de les palmeres...

La flor de Tiaré (suavitzant i hidratant per a la pell) i la flor de Safrà (amb propietats espectacularment antioxidants per rejovenir les cèl·lules) junt amb una exfoliació amb arena Bora-Bora faràn que aquest tractament sigui una evasió total cap a l'illa de la Polinèsia.

 • Relaxa't amb les propietats del Safrà i el Tiaré
 • Aconsegueix un benestar absolut acompanyat d'una pausa sensorial.

Aromavedic

Relaxa el cos i la ment amb l'aromacologia

Aromavedic Aromavedic

Deixa't sorprendre per l'Aiurveda, un sistema curatiu tradicional de la Índia i dels més antics del món. Un sistema holístic que tracta el cos físic tenint en compte la ment i l'espiritualitat de cadascú.

El tractament Aromavèdic utilitza l'aromacologia adaptada a les característiques de cada Dosha (tipus de persona) per tal de retornar-nos l'equilibri psicològic.

Un veritable viatge sensorial cap al benestar i un massatge personalitzat aiurvèdic. Gaudeix del benestar i la revitalització Aromavèdic.

 • Gaudeix de l'aromacologia per una relaxació total
 • amb un tractament personalitzat per a les necessitats de cadascú.

Vel de Sultà

Deixa't seduir per la bellesa d'orient

Vel de Sultà Vel de Sultà

Inspirats en els secrets de la bellesa de l'orient, s'ha escollit per aquest tractament els benficis de la flor de Gessamí, amb el seu perfum envolvent per hidratar, suavitzar i perfumar la pell.

El Gessamí, juntament amb l'oli d'Argan i el Rhassoul i els seus poders vitalitzants, ens portaran a un viatge cap a la bellesa de les terres llunyanes d'orient i una relaxació absoluta.

 • Relaxa't i Cuida la teva pell amb vel de sultà
 • Efecte benestar amb una important nutrició corporal per cuidar al màxim la ment i el cos.

Golden Spa

Remineralitza i relaxa el teu cos i ment amb or de 24 quirats

Golden Spa Golden Spa

Submergeix-te en la màgia de Golden Spa, un tractament meravellós per tal de recarregar-te d'energia i minerals, proporcionar a la pell una nova vitalitat i gaudir d'una relaxació profunda.

Els minerals són indispensables per al bon funcionament de les cèl·lules i fortificar l'epidermis. La Artemisia i la Pasiflora, amb els seus aromes deliciosos i les seves propietats dermoestètiques, combinades amb or de 24 quirats, ens aportaràn en aquest tractament una recàrrega per al cos i la ment. Un vel daurat i perfumat per una pell de luxe!

 • Gaudeix d'un benestar i remineralització profunds
 • Una hidratació, relaxació i posta en forma de tot el cos.
Regala aquest Tractament

Vols més informació?

Contacta'ns

Veure més tractaments

Tractaments Facials

Tractaments Facials

Tractaments Corporals

Tractaments Corporals