Tractaments Corporals

Aprimament i Cel·lulitis

Aprimament Marí

Tractament de Modelat Corporal amb Algues Micronitzades

Aprimament Marí Aprimament Marí

Les algues marines, reconegudes mèdicament per les seves propietats lipolítiques, anticel·lulítiques i reductores, t'ofereixen aquest tractament estrella de la Talassoteràpia.

Uns concentrats específics d'actius marins provocaràn un augment del mecanisme de combustió, estimulant de manera natural la lipòlisi i, així, ajudant a eliminar els adipòcits o cèl·lules grasses.

Aprimament Marí ens permetrà rejovenir la figura i recuperar la seva bellesa. Un tractament natural amb uns resultats veritablement sorprenents en l'aprimament i el remoldejament del cos. Una nova i renovada energia i figura redefinida son els resultats d'aquest tractament Thalasso que cuida de la teva bellesa i salut.

Freqüència: 2 tractaments per setmana durant 4 setmanes.
Resultats: En 8 sessions, -2 talles / -8 cm de contorn

Aconsegurem aquests resultats espectaculars gràcies a la qualitat de les algues exclusives que arriben al nostre centre directament de la Bretanya Francesa.

 • Resultats Espectaculars en l'aprimament
 • En 8 sessions, -8cm de contorn
 • Redefineix la figura i millora la qualitat de la pell.

Aprimament Express

Deixa't sorprendre pels actius thalasso

Aprimament Express Aprimament Express

Un innovador tractament fruit de les més avançades investigacions en actius talassocosmètics per a l'aprimament del cos.

Perles marines que es fonen sobre la pell per deixar anar la seva força i combatre els dipòsits de grassa al voltant de la cintura, panxa, abdomen i cuixes.

Thalasso actius patentats estimulen els mecanismes de lipòlisi, la crema de grassa i milloren el drenatge de les toxines acumulades. D'aquesta manera podrem observar ràpidament una reducció considerable de la zona localitzada.

Un tractament express de 45 minuts de durada per si no disposes de temps, amb uns resultats comprovats en tan sols una sessió.

 • Resultats espectaculars en una sola sessió
 • En una sessió: -2cm cintura, -4cm cuixes, -2.5cm genoll
 • Prova realitzada en 17 dones després d'una sola sessió de tractament

Escultor d'Estómac

Una innovadora teràpia per a la pèrdua de pes abdominal

Escultor d'Estómac Escultor d'Estómac

Un enfocament curatiu i preventiu sense precedents per combatre l'excés de greix abdominal.

Les condicions externes desfavorables, la activitat física insuficient i la dieta poc saludable ens condueixen a un augment de les hormones de l'estrés. Degut a aquest estrés, varies toxines intervenen en la digestió i provoquen trastorns en el seu funcionament. Aquests transtorns resulten en acumulació de grassa en la zona abdominal.

Escultor d'Estomac ofereix un enfocament fisiològic inspirat en unes tècniques de massatge específiques i uns actius innovadors per tal de tractar aquests símptomes psico-vegetatius de l'estrés. Aconseguirem estimular el drenatge de toxines i la lipòlisi, reduïnt considerablement la circumferència de cintura i abdomen.

 • Resultats des de la primera sessió
 • Estimula la lipòlisi i drena les toxines
 • Allisa la superfície de la pell
 • Circumferència de la Cintura: -2.4cm
 • Circumferència de l'Estómac: -2.2cm

Contorn Cel·lulitis

Elimina la pell de taronja per lluir una pell llisa i tensa

Contorn Cel·lulitis Contorn Cel·lulitis

Les últimes investigacions en Thalasso actius ens ofereixen el millor programa per tractar la cel·lulitis. Un diagnòstic previ identificarà el tipus de cel·lulitis per tal de tractar-la de forma específica i optimitzar els resultats.

Un programa que funciona a varis nivells: prevenir la formació i acumulació d'adipòcits, accelerar la lipòlisi, drenar i desintoxicar per afavorir la microcirculació i augmentar l'elasticitat dels teixits.

Amb Contorn Cel·lulitis aconseguirem eliminar la 'pell de taronja' i lluir una pell llisa i tensa.

 • Contorns redefinits des del primer tractament
 • Estimula la lipòlisi i allisa la superfície de la pell.
Regala aquest Tractament

Vols més informació?

Contacta'ns

Veure més tractaments