Tractaments Corporals

Thalasso Energia

Energia Marina amb Oligomer

Tractament Energitzant, Exfoliant i Anti-Estrés

Energia Marina amb Oligomer Energia Marina amb Oligomer

Un tractament per a la nutrició i remineralització dels teixits amb un important efecte anti-estrés. Un ritual que utilitza les propietats terapèutiques de l'aigua de mar per una renovació total del cos gràcies a la seva composició en minerals i oligoelements.

Amb l'energia marina de l'Oligomer aconseguirem neutralitzar l'estrés, reduïr el cansament, restaurar completament la vitalitat de la nostra pell i prevenir qualsevol alteració epidèrmica.

Una proposta ideal per persones que desitjen millorar la seva forma física o regenerar el cos després d'un esforç. També molt indicat per després d'una convalescència.

  • Renovació integral de vitalitat
  • Anivella l'equilibri mineral del cos
  • Efecte energitzant, calmant, benestar i anti-estrés

Energia Marina amb Boue Marine

Tractament Energitzant amb Fang Marí

Energia Marina amb Boue Marine Energia Marina amb Boue Marine

Coneixem els beneficis del fang des dels temps remots de la humanitat, la seva alta concentració en minerals el fa molt beneficiós per al nostre cos. Moltes de les alteracions físiques en la nostra salut poden provenir per carències d'aquests minerals.

En aquesta teràpia utilitzarem el millor fang marí per tal d'aportar una alta càrrega d'elements, aconseguint així recuperar l'equilibri electrolític, restaurar la resplendor del cos i enfortir el sistema musculo-esquelètic, alleugerant dolors articulars i tensió als músculs.

També en són d'importants els beneficis del fang per a la pell: aconseguirem afavorir la regeneració cel·lular, acompanyada d'una acció calmant, anti-inflamatòria i eliminadora de toxines.

Un tractament estrella thalasso per posar-te en forma i recuperar l'energia.

  • Restaura la resplendor del cos!
  • Amb múltiples efectes energitzants i analgèsics
  • Renovació integral d'energia
Regala aquest Tractament

Vols més informació?

Contacta'ns

Veure més tractaments

Tractaments Facials

Tractaments Facials

Tractaments Corporals

Tractaments Corporals